جلسه بررسی ایجاد واحدهای بوم‌گردی روستایی شهرستان طالقان برگزار شد

جلسه بررسی روند ایجاد واحدهای بوم‌گردی در روستاهای شهرستان طالقان با هدف سرعت بخشیدن به صدور مجوزها و بهره‌برداری از ظرفیت‌های بالای گردشگری منطقه برگزار شد.

به گزارش میراث آریا، جلسه بررسی ایجاد واحد های بوم‌گردی روستایی شهرستان طالقان روز یکشنبه ۲۶ مرداد به ریاست مهدی کیان فرماندار طالقان و با حضور جعفری معاون فرماندار، روئسای ادارات میراث فرهنگی و گردشگری و آموزش و پرورش و بخشداران در دفتر فرماندار برگزار شد.

در این جلسه مهدی کیان فرماندار طالقان با اشاره به ظرفیت‌ های بالای شهرستان طالقان در زمینه گردشگری روستایی خاطرنشان کرد: باید توجه ویژه‌ای نسبت به صدور مجوزهای بومگردی وجود داشته باشد و روند تشکیل پرونده ایجاد واحدهای بوم‌گردی تسریع شود.

فرماندار طالقان تأکید کرد که سرعت بخشیدن به این فرآیند می‌تواند به توسعه اقتصادی و اشتغال‌زایی در مناطق روستایی کمک شایانی کند.

در پایان جلسه، تصمیمات لازم برای تسهیل و تسریع این فرآیند اتخاذ شد تا با همکاری تمامی نهادهای ذی‌ربط، گام‌های عملی برای شکوفایی گردشگری روستایی در طالقان برداشته شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1404052701785
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha